MEDISCH PEDICURE

Een Medisch Pedicure is net zoals een Pedicure bezig met de verzorging van de voet en eventuele nagel en/of huidaandoeningen rondom de voet. Als Medisch Pedicure kan ik ook alle zogeheten risicovoeten behandelen, deze kunnen ontstaan door bijvoorbeeld reuma, diabetes, ouderdom of verwaarlozing.
Daarnaast heb ik ook de kennis over nagelreparatie, anti-druk technieken en nagelbeugeltechnieken.
Als medisch pedicure werk ik volgens de richtlijnen van de brancheorganisatie ProVoet.

CORPOLIBERO

Met Corpolibero worden alle gelaatsverzorgingsbehandelingen gegeven.
Dit is een natuurlijke cosmeceutical-lijn met klasse en de touch van Italiaanse allure!
Alle producten van Corpolibero werken op celniveau doordat zij het vermogen hebben om in de diepere huidlagen door te kunnen dringen en bestaat uit zuivere formule-samenstellingen door de hoge percentages gedroogde plantenextracten, vitamines en mineralen én een gepatenteerde natuurlijke vervanging van siliconen.

PERMANENTE MAKE-UP

Permanente make-up is een manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect bijgewerkt of in model te hebben voor 2 tot 5 jaar. Met een flinterdunne naald wordt de pigmentkleur in de bovenste laag van de huid gebracht. Minder diep dan bij een tatoeage die in diepere huidlagen wordt gezet, vandaar dat permanente make-up na een aantal jaar vervaagd.
Door de verschillende technieken zoals: microblading, hairstroke, shadow of een dubbele eyeliner kan het helemaal naar uw smaak worden gezet! 
Met permanente make-up zie je er altijd verzorgd uit, ook na het sporten, zwemmen, douchen etc. Een hele mooie uitkomst!
Face & Feet Milou is GGD gecertificeerd.

 

NAGELSTYLING

Mooie, verzorgde nagels is iets wat steeds belangrijker wordt voor de vrouw. Shellac is dan een mooi oplossing. Een mooi kleurtje wat zeker 2 tot 3 weken op de nagel zit.
Soms is het lastig om de natuurlijke nagels op een mooie, gelijke lengte te houden. Hiervoor is een laagje acryl of gel een uitkomst, hiermee verstevig je de natuurlijke nagel zodat je deze langer kunt behouden.

WIMPEREXTENSIONS ONE-BY-ONE

Met wimperextensions krijg je meteen een mooie oogopslag! Bij de one-by-one techniek word op ieder eigen wimperhaartje één wimperextension geplakt. Hierdoor krijg je een natuurlijke look en hoef je niet meer iedere ochtend mascara op te doen. 

WIMPEREXTENSIONS 3D 

Wimperextensions 3D wordt ook wel eens Russian Volume genoemd. Hierbij worden er meerdere flinter dunne, zijde zachte wimperextensions op de eigen wimper geplaatst. Hierdoor krijg je een mooie, natuurlijke oogopslag. Wilt u meer volume dan worden er meerdere haartjes geplaatst. Dit kunt u vooraf bij de behandeling duidelijk aangeven. 

MALU WILZ

Malu Wilz is een professioneel make-up merk dat exclusief verkrijgbaar is in salons. Een ruim assortiment met keuze uit vele verschillende producten en de meest prachtige kleuren. Er word gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen waardoor het een bijzonder huidvriendelijke make-up is met lange houdbaarheid.