MEDISCH PEDICURE

Een Medisch Pedicure is net zoals een Pedicure bezig met de verzorging van de voet en eventuele nagel en/of huidaandoeningen rondom de voet. Als Medisch Pedicure kan ik ook alle zogeheten risicovoeten behandelen, deze kunnen ontstaan door bijvoorbeeld reuma, diabetes, ouderdom of verwaarlozing.
Daarnaast heb ik ook de kennis over nagelreparatie, anti-druk technieken en nagelbeugeltechnieken.
Als medisch pedicure werk ik volgens de richtlijnen van de brancheorganisatie ProVoet.

SPA Salonnepro Amsterdam

SPA is een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. 
Verschillende producten voor anti-aging, behandeling tegen puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.
De producten worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. Al onze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics en phthalatenvrij.
Veel van onze producten zijn siliconenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.
Goede huidverzorging met hoge concentraties werkstoffen voor een vriendelijke prijs.

FRUITZUURPEELING

Een fruitzuurpeeling geeft je huid een intensieve oppepper en reiniging. Dat maakt de behandeling erg geschikt voor huidproblemen als acné, littekens, pigmentvlekken en fijne rimpels. Ook bij een algeheel verouderde of verslapte huid werkt de fruitzuurpeeling goed.
De fruitzuren in de peeling gaan een reactie aan met de huid. Dit weekt de bovenste huidlaag, die bestaat uit dode huidcellen, los van de diepere huidlagen. In de diepere huidlagen stimuleert het zuur juist de aanmaak van nieuwe huidcellen. Hierdoor wordt de huid steviger, gezonder en vervagen de huidklachten.
Voor het beste resultaat worden deze peelings in kuurverband gedaan van 3 tot 6 behandelingen om de 2 weken. Neem contact op voor het beste advies voor uw huid.

PERMANENTE MAKE-UP

Permanente make-up is een manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect bijgewerkt of in model te hebben voor 2 tot 5 jaar. Met een flinterdunne naald wordt de pigmentkleur in de bovenste laag van de huid gebracht. Minder diep dan bij een tatoeage die in diepere huidlagen wordt gezet, vandaar dat permanente make-up na een aantal jaar vervaagd.
Door de verschillende technieken zoals: microblading, hairstroke, shadow of een dubbele eyeliner kan het helemaal naar uw smaak worden gezet! 
Met permanente make-up zie je er altijd verzorgd uit, ook na het sporten, zwemmen, douchen etc. Een hele mooie uitkomst!
Face & Feet Milou is GGD gecertificeerd.

 

NAGELSTYLING

Mooie, verzorgde nagels is iets wat steeds belangrijker wordt voor de vrouw. Shellac is dan een mooi oplossing. Een mooi kleurtje wat zeker 2 tot 3 weken op de nagel zit.
Soms is het lastig om de natuurlijke nagels op een mooie, gelijke lengte te houden. Hiervoor is een laagje acryl of gel een uitkomst, hiermee verstevig je de natuurlijke nagel zodat je deze langer kunt behouden.

WIMPEREXTENSIONS ONE-BY-ONE

Met wimperextensions krijg je meteen een mooie oogopslag! Bij de one-by-one techniek word op ieder eigen wimperhaartje één wimperextension geplakt. Hierdoor krijg je een natuurlijke look en hoef je niet meer iedere ochtend mascara op te doen. 

WIMPEREXTENSIONS 3D 

Wimperextensions 3D wordt ook wel eens Russian Volume genoemd. Hierbij worden er meerdere flinter dunne, zijde zachte wimperextensions op de eigen wimper geplaatst. Hierdoor krijg je een mooie, natuurlijke oogopslag. Wilt u meer volume dan worden er meerdere haartjes geplaatst. Dit kunt u vooraf bij de behandeling duidelijk aangeven. 

MALU WILZ

Malu Wilz is een professioneel make-up merk dat exclusief verkrijgbaar is in salons. Een ruim assortiment met keuze uit vele verschillende producten en de meest prachtige kleuren. Er word gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen waardoor het een bijzonder huidvriendelijke make-up is met lange houdbaarheid.